sâmbătă, 28 mai 2011

CROSS COUNTRY la Lugoj - Cupa Concordia Editia a 15-aIn data de 4 iunie 2011 este programat concursul de cross country mountain bike in Lugoj, mai exact la bisericuta din valea viilor.

Traseul concursului este specific XC, are 7.5 km, cu diferenta de nivel de 160m ; iar in fiecare an traseul este transformat sau mutat in alte locatii de organizatorii Cupei Concordia.


Categoriile de grupe sunt impartite in juniori (fete si baieti) cu varste de pana la 16 ani ; seniori ( feminin si masculin ) cu varste cuprinse intre 16 - 35 ani ; oldies but goldies pentru cei cu varste mai mari de 35 ani ; elite pentru sportivii de performanta.

STARTUL de pedalat se va da sambata, 4 iunie 2011,  la ora 12:00, iar inscrierile se pot face intre orele 8:00 si 11:45, in aceesi zi.

 Cupa Concordia se diferentiaza de celelalte intreceri pe bicicleta, ca fiind cel mai vechi concurs de biciclete de la noi din tara, incepand cu anul 1997 ; participarea la acest eveniment este gratuita, nu se plateste nici un fel de taxa.

Haideti sa invartim pelalele in competitia de cross country !

Mai multe detalii cititi A I C I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu